Menu Sluiten

Expositie ‘Atelier aan Zee’ cursisten

Van 6 april t/m 25 mei is er een groepsexpositie van cursisten van ‘Atelier aan Zee’ te zien. Bij deze expositie is een divers en kleurrijk overzicht te zien van het werk van meerdere cursisten.

‘Atelier aan Zee’ ligt aan het Haakpad, op het terrein van de IJsbaan in Hoek van Holland. Daar geeft Clemens Zijlmans, een veelzijdig professioneel beeldend schilder en graficus uit Rotterdam, die veel ervaring heeft in het begeleiden van cursussen op het vlak van tekenen en schilderen, de cursus. Op donderdag van 10.00 – 14.00 uur is het een komen en gaan van cursisten, die ieder op zijn of haar eigen tempo werken aan een hun creatie. Onderwerp en techniek zijn een eigen keuze en er wordt gewerkt in acryl, olieverf, pastel, aquarel of pen en inkt.

Atelier aan Zee

‘Atelier aan Zee’ is ontstaan nadat het ‘Creatief Centrum’ in Hoek van Holland ophield te bestaan. Dit centrum was een stichtingsvorm waar meerdere cursussen werden gegeven. Helaas is dit allemaal verdwenen, wegbezuinigd.  Op initiatief van een aantal cursisten én de docent is met behulp van ‘Cultuur Concreet’ het ‘Atelier aan Zee’ overgebleven.

Openingtijden expositie

dinsdag t/m vrijdag van 12.00 – 17.00 uur
zaterdag van 12.00 – 16.00 uur.