Menu Sluiten

KUZhuis als expirimenteer-lab: aan de slag met het Hoekse Hart

In het KUZhuis is sinds eind augustus even geen expositie. Niet omdat er geen exposities zijn, maar wel omdat we af en toe de ruimte van het KUZhuis voor iets anders willen gebruiken. Zo doet het KUZhuis tot 10 september dienst als experimenteer-lab.
Het door Studio VollaersZwart aangereikte Hoekse Hart (identiteit/herkenbaarheid) mag door bewoners, ondernemers en dus ook door kunstenaars verder uitgewerkt worden. Dat zijn we aan het proberen en aan het doen. Kunstenaars Reinier Lagendijk en Helma Vlemmings maken een zitobject in de straat voor het KUZhuis IRietdijkstraat 5). Sieraadontwerpers Coco Benschop, Miho Bruin en Angela Willemsen zijn met hun expertise aan de slag gegaan om een betaalbaar en een exclusief sieraadontwerp te maken. Bewoners kunnen onze activiteiten volgen op Facebook (KUZ huis) maar ook gewoon komen kijken als we aan het werk zijn. En wie weet welke leuke ideeën de andere KUZzers hebben? Wij van KUZ vinden het een prachtige uitdaging en hartstikke spannend.

Medio November toveren we het KUZhuis om tot een grote rode pop-upstore. Daar zijn dan alle Hoekse Hart producten te bewonderen en te koop. Niet alleen die van het KUZhuis maar ook die van anderen (hopen we).